DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

O turnaji v Berlině 29.3.08

Po pár letech se opět konal turnaj v Berlině. Pozvánku jsme potvrdili a dostali se tak mezi 12 týmů, mimo německá taky z Barcelony, Kodaně. Do Berlina je cesta příjemná, se svačinkama, pár gambáči se stolečkem a mariášem. Kamerový systém v Drážďanech dokonce zachytil i kilové balení gumových mědvědů (ovšem identifikace osoby byla obtížná).

 

Čím blíze Berlínu, tím více nás zajímají mapky a přiložené letáčky, abychom se dopravili na sraz s našimi ubytovateli, v tuto roční dobu se hodí ještě spát pod střechou nedaleko topení :)

Berlínské nádraží je opravdu velkolepé, mnoha poschoďové, prosklené, člověk má pocit, že letí vlakem nad městem. A taky tam mají plný signál :)

Další den jsme měli sraz v příjemných dvanáct hodin. Bylo to tak akorát dát si čočky na oka a dopravit se na druhou stranu Berlina. Hrálo se po 9 minutách 5+1, ale i tak byl každý rád, že měl svého herního dvojníka. Jeden Honza nás v bráně hodněkrát podržel a ten druhý Honza zase naším gólem v poslední minutě trochu pozvedl :)

Turnaj trval do pozdních podvečerních hodin, byl dlouhý a napínavý. Honza s Martinem doháněli nějaké ztracené kalorie a Jirka naopak měl energie až moc :)

Honzův gol nakonec nestačil na medaili a tak jsme ještě zkusili nějaká zákulisní jednání s rozhodčími :)

Ani plzeňský sládek nám medaili nezajistil, ale to vůbec nevadí. Pro mne je i tak každý turnaj silný zážitek, pohodová atmosféra, plná hala stejně souznějících lidí ze všech koutů Evropy, pár dní s lidma, co má člověk rád kolem...po tom všem člověk pár dní po turnaji nemůže pracovat soustředěně :)

Marek

 




webmaster: jirka@gaysport.cz