DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Fotbal

Dohodli jsme se jednou, že se příští čtvrtek sejdeme a místo sítě a volejbalového míče přineseme kopačák. Měli trochu strach, že nás bude málo. Ono hrát fotbal v 5-ti lidech vyžaduje opravdu dobrou kondici :-) Ale pořád přicházeli noví kopáči a bylo příště a příště a když přišel podzim, tak jsme objednali i tělocvičnu.

Pak na jaře jsme si řekli, že dáme světu vědět a napsali jsme majla fotbalistům v Mnichově a pozvali na přátelák tady v Praze. To jsme ještě nevěděli, že to jsou skoroprofici a zrovna jsme nevyhráli. Byl to ale jeden z nejpěknějších víkendů :). Mnichováci nás na oplátku pozvali na podzimní turnajník k nim do Mnichova a pak jsme jeli do Berlina a zpráva o našem fotbalu se rozšířila po Evropě :)

Od té doby uplynulo pár let, na hřišti a v tělocvičně se objevilo několik desítek kluků, co už fotbal i někdy hráli, jiní si jenom připomněli hodiny tělocviku. Někdo se chtěl vždycky jenom zpotit a spíš běhat za míčem, někdo zase se chtěl zlepšovat a přitahuje ho ta soutěživá atmosféra.

 

Proto fungují víceméně skupiny dvě: 

  • v jedné je vítán každý bez ohledu jak kdo kope, scházíme se v zimě každý čtvrtek v tělocvičně, v od května do konce září na travnaté ploše Letenské pláně. Pokud chceš znát podrobnosti,dej vědět Markovi: ja_marek(zavináč)seznam.cz.
  • druhá trochu výkonnostněji orientovaná skupina se schází v zimě každou neděli v tělecvicně, v létě na fotbalovém hřišti s umělým povrchem, když tak koukni GFC Friends Prague, nebo pro podrobnosti se ozvi Martinovi: martin(zavináč)gfcfriendsprague.cz

V obou skupinách je vítán každý, kdo chce najít nové kamarády pro trávení volného času, na dovolenou na kolo nebo na Kanáry nebo třeba během nějakého turnaje venku :)

Po Covidu jsme si hlavně uvědomili, jak je duši blahodárné :) mít každý týden možnost přijít do skupiny fajn lidí, zpotit se, dát si pak pivko nebo birell nebo čaj s mátou a sdílet čas spolu.

Můžeš přijít jednou, můžeš chodit jak Ti to vyjde, nemáme jiná pravidla než ta člověčí slušnosti :)

 



webmaster: jirka@gaysport.cz