DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Jsme neformální a spontánní skupina lidí, které baví různé sporty a taky rádi poznáváme nové lidi.
Nemáme žádná jiná pravidla než pravidla sportovní slušnosti :) Nejsme žádní profesionálové, baví nás hlavně pohyb. Každý je vítaný, nezávisle na jeho sportovních výkonech :), můžeš přijít jednou, občas nebo chodit pravidelně, jak budeš chtít.

Jak to začalo:

Začalo to v jednom studentském G/L diskusním klubu, kdy mnozí z nás poznali, že život může být barevnější než jsou skripta a smysluplnější než zkoušky. Čtvrteční setkání byla krátká a tak vzal Jirka míč a síť a ještě s pár dalšími kamarády vyrazili na Bílou Horu si zahrát volejbal. Hra měla chvílemi sice prvky vybíjené nebo nohejbalu, ale to jenom proto, aby se mátli náhodní kolemjdoucí. Bylo veselo a tak bylo zase příště a příště až se začali scházet pravidelně. Když přišel podzim, sehnala se tělocvična, to už padaly občas pěkné smeče :-).

Kamarádů přibývalo, i když byla období, kdy přišli jenom ti skalní. Někdy, když pršelo, přišli třeba jenom dva lidé, alespoň si pokecali. Když bylo pěkně, opékaly se vuřty.

...od té doby uběhlo pár let, ale kluci se schází pořád. Donesl se kopačák a začal hrát fotbal a taky pinec, někteří našli kamarády plavce a běžce, o víkendech kluci jezdí na výlety a v zimě na běžky a taky do Alp na lyže. V některých sportech jsme pozvali i podobné skupiny cizozemců nebo vyrazili k nim na turnaj. Naše aktivity vyzvídala taky Česká televize a taky Český rozhlas a psali o nás dlouhé články ve velkých městech :-).

Na sporty chodí studenti-nestudenti, kluci, co to už dříve někde hráli i nehráli. To není podstatné. Nemáme žádná jiná pravidla než sportovní slušnosti. 

... a co dál? To už nezastavíš. Noví lidé pořád nastupují a někteří se zas ztrácejí, ale je jich už dost na to, aby bylo příště. Nejsme shora organizovaná skupina, ale sami sobě organizujeme volný čas. Můžeš přijít jednou, můžeš chodit jak Ti to vyjde. Máš ale kam přijít jen tak za sportem nebo spíše poznat nové lidi, to je hlavní zpráva těchto stránek.

Jirka, Marek, Tomáš, Ivo, Jirka, Michal, Zdeněk, Bořek, Jirka, Martin, Lukáš, Martin, Tomáš, Hynek, Pavel, Laco, Petr, Zdeněk, Zbyněk ... (dalších 126 jmen domácích i cizích).



webmaster: jirka@gaysport.cz