DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Chalani, nestresujte sa, aneb plná prdel štěstí 2

klikněte pro detail fotografieNázev příspěvku jsem po necelém čtvrt roce po našem velkém zlatém úspěchu na turnaji ve Stuttgartu zvolil zcela záměrně. Jednak se jedná o druhý letošní turnaj a navíc dvojka symbolizuje i stříbrnou medaili, kterou jsme nakonec na Evropském poháru v Manchesteru získali. Tentokrát měl ale plnou prdel štěstí náš finálový soupeř z irského Dublinu. Zúčastnění potvrdí a nezúčastnění mohou být svým způsobem rádi, že podobně velké zklamání nezažili.

Ve finále jsme měli převahu, ale výsledek 0:0 v normální hrací době nakonec znamenal penaltový rozstřel a velkou loterii. Výhry 4:0 a 4:0 nad dvěma anglickými týmy a 5:0 nad Paříží z průběhu turnaje nám najednou byly k ničemu. Soupeř to prostě zvládl lépe a zlato tak zamířilo do Irska. Tak nic, třeba příště....třeba příště nebude Zavadilka chodit po nocích po galeriích, výstavách a koncertech vážné hudby a při rozběhu na penaltu už neusne...(-:

Manchester byl ale i tak nádherný! Ponurý a veselý zároveň. Ubytování fantastické, trávník skvělý, parta výborná a Lacovo pověstné - Chalani, nestresujte sa - zaznělo jen sporadicky. Nějak nebylo potřeba. Vybavuje se mi velké množství momentů, na které dlouho nezapomenu. Jeden ale skutečně stál za to. V sobotu hodně brzy ráno, někdy kolem 6:30, začaly v našem hotelu řvát alarmy. A následovala evakuace. Všichni ubytovaní stáli venku, někdo naboso, někdo v pyžamu. Úchvatný pohled ! Jediný Laco zůstal v klidu spát ve své komnatě. Kdopak asi ty alarmy zapnul?

Na Evropský pohár v Manchesteru budeme všichni vzpomínat každý po svém. Určitě ale hodně dlouho. V souvislosti s hořkosladkou vzpomínkou se mi ale vybaví známý slogan legendárního Ivana Hlinky: Hlavně se z toho kluci neposerte. Ani z úspěchu, ani z neúspěchu. Zde to platí dvojnásob. Ten turnaj totiž byl přesně takový. Radostný i smutný zároveň.

Chlapci, díky !!! Byli jste fantastičtí !!!

Oto

 


  Další fotografie jsou ve fotogalerii >>>


webmaster: jirka@gaysport.cz