DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Čeští gay fotbalisté reprezentovali Prahu v Berlíně

Již po páté pořádal tým Vorspiel Fussball v sobotu 10.4.2010 v Berlíně halový turnaj gay fotbalových týmů. Turnaj (http://www.vorspielfussball.de/) podpořil zdravicí i berlínský starosta Klaus Wowereit, který se netají svou sexuální orientací. Hrálo se v sestavách 4 + 1 ve dvou skupinách po 6 týmech. Z Prahy přijelo 12 hráčů a utvořili dva týmy. Kromě berlínských fotbalistů tam potkali týmy z Osnabrücku, Kolína nad Rýnem, Frankfurtu a Karlsruhe. Turnaj vyhrál team Pulmo Negro. Team Prag I skončil před branami semifinále, druhý tým Prag II se do čtvrtfinále neprobojoval. Nešlo samozřejmě jen o góly, součástí turnaje byl i přivítací večer v S - klubu a sobotní party na známé berlínské diskotéce Schwuz.
Pokud bys i Ty měl chuť jet na nějaký turnaj příště s námi nebo si jen zkusit přijít zahrát na čtvrteční trénink, ozvi se přes http://www.gaysport.cz/.
V Praze letos chystáme mezinárodní turnaj Galibi Cup 2010 ve dnech 25-27.6.2010. Další mezinárodní reprezenaci plánujeme na Gay Games v Kolíně nad Rýnem http://www.gaygamescologne.com/ koncem července. Ale už teď je nejvyšší čas se na tuto událost registrovat!


krásný gól do sítě týmu Hot Shots


tým Prag I před bránou týmu Hot Shots


ochozy haly zaplnili hráči nehrajících týmů a přišla i řada diváků povzbudit své přátele


webmaster: jirka@gaysport.cz