DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Sen se stal skutečností... Stuttgart 2011

Český gay fotbalový tým Friends Prague vyhrál turnaj ve Stuttgartu ! :-)

Reportáž psaná Otou 

Chalani, nestresujte sa, aneb plná prdel štěstí….

 Na výlet do skutečně krásného Stuttgartu budeme vzpomínat zřejmě dlouho. Podařilo se totiž vše. Lacova taktika, že nám stačí 6. až 7. místo z 10ti týmů vyvolala v našich řadách potřebný klid. A když přišel neklid, Lacova další úžasná taktika – zvolání CHALANI, NESTRESUJTE SA!– zapůsobila okamžitě. Laco byl vůbec u všeho. Skvělá organizace, skvělý výkon, nejlepší obránce, záložník, útočník, trenér, masér, psycholog i řidič… Dokonce i nejlepší nahrávač soupeřům. Laco, promiň, ale jediný gól na turnaji v semifinále jsme dostali po jediné chybě našeho týmu. A kdo ji udělal? Ale nestresovali jsme se, vyrovnali a v tomto semifinále pak, po nervy drásajícím penaltovém rozstřelu, vyhráli. A postoupili do finále, kde Aleš úchvatným gólem dokonal zkázu Stuttgartu, Kolína, Norimberku a Karlsruhe. A dalších amatérů ze západu.

 



Povedlo se a všichni jsme se radovali jako malí buci. I Tyty na žíněnce, ten snad nejvíc. Měl také obrovskou zásluhu. Podle jediné oficiální verze totiž hned v úvodní minutě úvodního duelu statečným zákrokem vyřadil ze hry dva nejlepší hráče soupeře. Bohužel ( ano, to je skutečně to správné slovo ) se zranil i on. Neoficiální verze této zásadní události není a nikdy nebude k dispozici. Tyty, můžeš být v klidu…

 



Za zmínku stojí i úchvatná taktika našeho týmu, takzvaný prešovský beton. Soupeři byli asi nešťastní, nás to ale hrozně moc bavilo. V základní skupině jsme hráli: 0:0, 1:0, 0:0 a 1:0. V semifinále 1:1 a ve finále 1:0. Z výsledků i fotbalový analfabet vyčte, že i gólman Martin měl super formu. A skutečně plnou prdel štěstí. Martine, tu zcela intimní záležitost jen nepatrně naznačím a zcela nejednoznačně doporučím ostatním gólmanům: Na velkou vždy až po turnaji, člověk je v jakémsi napětí a v bráně neusne.



 

 

 

Na závěr už pouze dvě věci. Za prvé: Laco, Martine, Aldo, Tyty, Honzo, Jirko a Qwerťo, díky !!! A za druhé: Kluci kopálisti, čekají nás další turnaje – Manchester, Norimberk, Praha a na podzim určitě i další. Pojeďte s námi, bude to stát za to!!!

 



Redaktorka doktorka Zorka Horká alias Ota

 






webmaster: jirka@gaysport.cz