DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Mnichov září 2002

Posečená tráva na hřišti ve Velkých přílepech sotva povyrostla a my jsme dostali pozvánku na zářijový turnaj ve fotbale do Mnichova. Byl to vlastně od mnichovských Elfů odvážný čin, pozvat k ochutnání Bavorského tupláka přímo znalce starého pramene :-). Pár řádků napsal Marek..

V sobotu 21.9. na malém travnatém hřišti v Mnichově jsme naším bránickým fotbalem vybojovali 7. (Bráník Devils B) a 8. (Bráník Devils A) místo z devíti družstev z Mnichova, Lyonu, Hamburku, Stuttgartu. Mezi 7. a 8. Místem rozhodlo bránické derby, hra napínavá do poslední chvíle (vyhráli ti s červenožlutýma trenkama). Každé družstvo večer dostalo svého tupláka a soudek piva, který jsme společně nedočkavě otevřeli a vypili na tanečním plácku. V neděli si někteří i zatančili "Škoda lásky" na Oktoberfestu přímo s tuplákem v ruce a vyrazili směrem k našemu zaplavenému hřišti domů do Prahy.

Herní nálada, zářijové sluníčko, slavnostní město, písničky ve vlaku a fajn lidi - to všechno se proměnilo v nejpěknější zážitek tohoto roku.

Marek








webmaster: jirka@gaysport.cz