DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Červencové události turnaje v Praze 4.-6.7.2003

…s odstupem, co si pamatuje Marek
Soustředění a krteček

…po pozvánkách do všech možných metropolí Evropy přišla řada na nás. Začátky našeho turnajníku v Praze začaly v Berlíně, kde jsme oslovili družstva z Berlina, Mnichova a Barcelony a od té doby jsme věděli, co budeme dělat o víkendu 4.-6.7. 2003 J.

A že to myslíme vážně jsme ukázali v dubnu, kdy se narodila spousta nápadů na fotbalové logo turnaje na trička. V červnu Jirka zajistil výlet za míčem k šumavským hvozdům, abychom dýchali i jiný vzduch než na Letné a poznali konečně pravé bobry. Trávili jsme čas fotbalem, volejbalem, po pěšinách i na kole.


Pátek a sedmbobru

Sešli jsme se večer 4.7. v Pianobaru, je to přesně ve středu Evropy, tam trefí každý a nezáleží z jaké světové strany cestuje. Barcelona bohužel nakonec nedorazila… Od té doby program řídil Radkův letáček s programem a mapkou turnaje.


Sobota skoro bez deště

Na hřišti v Divoké Šárce se nás sešlo kolem 40, domácích byla mírná většina. Hlavní rozhodčí Feri zajistil průběh sedmihodinového turnaje píšťalkou a podle grafikonu, taky se nám podařilo vzbudit barmana, aby nám načepoval něco na žízeň. A tady je seznam družstev v pořadí, jak dopadla fotbalová praha 2003:

1. Berlin
2. Mnichov
3. Branik
4. Sedmpiv
5. Dreamteam



Snídaňooběd v neděli

V neděli jsme se rozloučili u Benedikta. Díky všem, co byli při tom. Vůbec nejlepší bude, když se koukneš na fotky turnaje...



webmaster: jirka@gaysport.cz