DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Galibi Cup 26.6. 2010

Na další Galibi ročník přijelo 9 tymu zpoza hranic (Německo, Anglie, Francie, Itálie a Slovenska). O tom, jak se darilo se dozvis od Martina dále.. A taky na konci najdeš ohlasy na turnaj od cizozemců :).. S přítelem jsme se rozhodli zúčastnit se turnaje na poslední chvíli, registrační párty jsme nestihli, tak jsme dorazili následující den přímo na místo turnaje na Strahovská hřiště.

Jako studenti ČVUT jsme automaticky hráli za tým Galibi, kde se sešla nám dobře známá parta kluků s kterou chodíme na pravidelné čtvrteční tréninky. Hned po prvním zápase nám bylo jasné, že získat alespoň dobré umístění nebude tak snadné.

Zahraniční týmy přijely velice motivované a sehrané a naše amatérské družstvo Galibi většinou ani nepustili k míči. Avšak všichni hráči brali hru sportovně a turnaj doprovázela velmi dobrá nálada a obrovské vedro. S Kubou jsme stihli odehrát asi 4 zápasy, než jsme museli turnaj předčasně opustit, kvůli netradiční oslavě narozenin našeho kamaráda v podobě paintbolového turnaje. Večer jsme ještě dorazili na vyhlášení výsledků do známého pražského klubu Termix. Avšak klub nebyl schopen pojmout tak velkou kapacitu hráčů a fanoušků turnaje, proto jsme se raději přesunuli jinam, a tak jsme neviděli závěrečný ceremoniál. Druhý den jsme se zúčastnili závěrečného brunche, kde jsme zhodnotili turnaj, dobře se najedli a rozloučili se se všemi hráči.

Celý turnaj se nesl v přátelském duchu, se všemi jsme se dobře pobavili a užili jsme si plno legrace a to i přesto, že náš tým obsadil poslední místo. Na tento turnaj budeme dlouho vzpomínat a již nyní se nemůžeme dočkat dalšího ročníku. Na závěr musím poděkovat organizátorům za vynikající práci, z vlastní zkušenosti vím, že organizovat tak velký turnaj není žádná legrace a celá akce zabere měsíce příprav.

Martin & Jakub


A ohlasy cizozemců..

 

Lyon

Thank you again for your Galibi cup. We have a great time in Praha. Congratulations to all the members of the organization from all the players of Cargo Lyon’s Team. We wish we could come again next year.

Friendly, Olivier, Cargo Lyon’s Team

Hamburg

Thanks for a great tournament and for a wonderful time in Prague. This was an amazingly well organised tournament. Say cheers to Marek for bringing Oli to the Hospital. We still have the ice spray. We wanted to give it back at the party but we simply forget. Sorry. Oli and I had to leave early, but it was a good party. Some of us stayed until the very end. Do you want me to transfer the money for the ice spray? Do let us know early if when you have a tournament again in Prague.

Cheers, Carsten, Hamburg

Norimberg

Hier spricht der Günter, auch im Namen aller " Frankenbolzer " ...

Wir wollten uns noch einmal bedanken für das schöne Wochenende mit Euch und allen anderen Teams ! Es war wieder sehr schön bei Euch, dem tollen Turnier und dem schönen Programm, das Ihr gestaltet habt !!! Besonderen Dank auch für den " Sonderpreis " ... für das " freundlichste Team "... der Kuchen schmeckte sehr lecker, wurde oft fotographiert und meine Jungs haben sich riesig gefreut !!!

Dass wir beim Turnier so weit hinten zu Plazierung kamen, liegt natürlich daran, dass wir so gar kein Tor geschossen haben, aber wir geben unserem Maskottchen " Fränkie " ( unserem Stofftier - Rosa - Panther ) mal die Schuld, da er nicht mit uns nach Prag gekommen ist * grins *

Bitte sage im Namen unseres Teams aus Nürnberg an alle Deine Jungs liebe Grüße und herzlichen Dank !!! ... Nicht vergessen, bitte !

Stuttgart

thanks for all last weekend. It was greatful! Thanks!

Best regards Michael

Londýn

Thanks for organising another great tournament. A big thank you from London Titans. If you and your team are free please come to our birthday tournament. It is looking like it will be held on the 16th October 2010.

Austin, London Titans




webmaster: jirka@gaysport.cz