DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

MIRIAM JE PRINCEZNA, šá la la la la. (Pozn.managera: Aneb probuzení Vocíka....)

klikněte pro detail fotografieFantastické, jedinečné, neopakovatelné.takové bylo vítězství týmu Friends Prague
na turnaji v Hamburku. Kdo tam byl, dlouho ještě ve vzpomínkách bude. Kdo tam
nebyl, může jet příště. Hamburk je krásné město a pro 7 kluků z Friends Prague
je od soboty 5. listopadu 2011 krásnější ještě o něco více.

 

Sešlo se 16 týmů, většina z Německa, mimo SRN jen Praha, Stockholm a Londýn.   Fotbalově šlo o jeden z nejkvalitnějších turnajů v hale. Základní část se hrála ve 4 skupinách po 4. Ve skupině se nám dařilo nad míru. Výhry 4:0, 6:0 a 4:0 znamenaly postup do čtvrtfinále a souboj s domácím Hamburkem. Po velkém boji jsme vyhráli 4:1. Miriam první hattrick a postup do semifinále proti Stockholmu.
Po vítězství nad sympatickými seveřany v poměru 6:2, kdy jedinečná Miriam opět zasunula hattrick, už bylo jasné, že máme medaili. Teď už šlo o to, zda stříbro či zlato.

 

Finále proti obhájcům zlata z Berlína jsme si užili dokonale. Našim fanouškům jsme ale zřejmě ubrali tak 10 let života. A fandů bylo hodně, domácí prý totiž nechtěli, aby opět vyhrál Berlín. A jak to tedy bylo? Ve 4. či v 5. minutě jsme tekli 0:3 a v hale snad nebyl nikdo, kdo by na nás vsadil. Poté se ale stalo něco neuvěřitelného, srovnali jsme na 3:3, soupeř sice díky penaltě opět o jeden gól odskočil, ale nám se podařilo dvě minuty před koncem srovnat na konečných
4:4. A přišly penalty. Tři série střelci obou stran nezaváhali. Ve čtvrté Martin Lukeš začaroval v bráně a Miriam se mohla jít zapsat do síně slávy. Šla, popoběhla, kopla do míče a zapsala se. A Friends Prague vyhráli turnaj v Hamburku. Radost byla neskutečná. Přál bych to všem.

 

A místo tradičního pokřiku, který se nám už nějak nelíbil, halou burácel pokřik
Miriam je princezna, šá la la la la.

 

Fantastický fotbalový zážitek, nádherné večerní přijetí na radnici s předáním poháru, skvělou následnou párty a neskutečně pohodovou atmosféru uvnitř týmu tak nakonec nemohl pokazit fakt, že se všech 7 kluků vrátilo do Prahy s vyšším počtem kondomů, než do Německa přijelo.

 

..ale to nevadí, řekl by Lacinko.
(Pozn.managera: A hlavne sa nestresovat!)

Redaktorka doktorka Zorka Horká, alias náš vyslaný spravodaj Českeho rozhlasu Otík





webmaster: jirka@gaysport.cz