DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Poslední Smashing Valentine v Eindhovenu?

klikněte pro detail fotografieOblíbený první evropský GLTA turnaj sezony probíhá vždy na Valentýna v Eindhovenu na sportovišti v Geldropu, partnerském městě Dobříše.
Podle pořadatelů ale letos naposledy, protože má dojít ke zbourání tenisových hal, které mají ustoupit jiné zástavbě. Takže budoucnost a schopnost pořadatelů nás může jen příjemně překvapit. O důvod víc si turnaj pořádně užít, pokud je tedy opravdu naposledy.
To si zřejmě řeklo i všech 177 hráčů - mužů i žen (jde o smíšený turnaj) - a vydalo se ve dnech 14. - 17. 2. 2013 do Geldropu.
S ohledem na vzdálenost české zastoupení prořídlo na šest tenistů z Prahy, kteří i v tomto počtu dovedli vtisknout vlajku České republiky do výsledkové listiny turnaje.
Stálicí mezi vítězi zůstal Martin M., který přivezl vítězství v dvouhře B!
Pohár útěchy dvouhry D se povedlo vybojovat Lukáši Z.
Dvouhru D vyhrál Hynek M. v super tiebreaku proti irskému protihráči Patricku T. Hynkovi se tím zřejmě definitivně kvalifikoval do kategorie C. V té hrál v Eindhovenu i ve čtyřhře s Tomášem L. Byla to jejich první účast v C a povedlo se jim vyhrát kvalifikační tabulku, ze které postoupili do čtvrtfinále. Tam je bohužel zastavili v super tiebreaku čtvrtí nasazení - Christian H. a Roger V. z Hamburku, kteří se probojovali až do finále. I Tomáš L. si může o výhrách turnajů zatím jen zdát, poté co se nyní snaží uspět ve dvouhře C.
I letos organizátoři připravili originální trofeje - barevné keramické dlaždice :-)




webmaster: jirka@gaysport.cz