DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

POZVI NA SVOU AKCI

Tato rubrika je určena pro všechny, kteří se chtějí domluvit na nějaké společné sportovní aktivitě nebo dát vědět o akci, kterou pořádají, jako třeba, že chceš jet na výlet pěšky nebo běžky a hledáš někoho, kdy by se přidal nebo tak...

PŘIDEJ VZKAZ

Nadpis
Vzkaz
Jméno, přezdívka
Ochrana proti spamovacím robotům: napište číslem, kolik je tři plus čtyři?

VZKAZY

Gay Man ČR 2010 v sobotu 11. září 2010 od 20:00 - Divadlo Hybernia [7.9.2010]
Ahojte kluci, jménem GM Agency Czech bych vás rád pozval tuto sobotu na CHARITATIVNÍ gala večer Gay Man ČR 2010, který se koná od 20:00 v divadle Hybernia. Vstupenky jsou v síti Ticketportál a v klubech Latimerie a U Střelce, kde jsou dokonce s 50% slevou. Na setkání s vámi se těší Pořadatel soutěže Marian Kajzer (www.gayman-cr.cz)
Maya
2. ročník DRAKIÁDY nad PROKOPÁKEM [6.9.2010]
Michal zve na 2. ročník DRAKIÁDY nad PROKOPÁKEM 25. září v 14:00 Kde: Tam kde loni :) tj. nad prokopským údolím, tam, kde mrtě fouká
Michal Stopka
vandr pod širák koncem září s BeDePe [6.9.2010]
Na stránkách http://www.bedepe.cz/ přibyla zářijová akce pod širák do okolí Jaroměřic nad Rokytnou na víkend 24.-26.9. Jeden z posledních letošních vandrů s klukama z "Blízko do pohody"!
Tomáš L.
Vítej na nové verzi stránek Gaysport.cz [2.9.2010]
Doufám, že tu najdeš aktuálnější a líp roztříděné informace. A že se třeba k některému ze sportů přidáš a poznáš nové přátele. Můžeš prostřednictvím rubriky POZVI NA SVOU AKCI dát vědět o akci, co pořádáš.
Tomáš
Rubrika POZVI NA SVOU AKCI [2.9.2010]
Tato rubrika je určena pro všechny, kteří se chtějí domluvit na nějaké společné sportovní aktivitě nebo dát vědět o akci, kterou pořádají.
Tomáš


webmaster: jirka@gaysport.cz