DOMŮ - Sportovní web pro kluky :: Trocha pohybu nikomu neublíží :-)

Berlin CheckPoint Open 2012

klikněte pro detail fotografiePodobně, jako do Mnichova, i do Berlína ve dnech 20. - 22. července 2012 zavítalo 128 hráčů turnajů GLTA.
Čeští hráči se opět nenechali zahanbit a na tento druhý ročník turnaje přijelo 10 hráčů - dvakrát víc, než loni. I z tohoto turnaje se jim povedlo přivézt domů trofeje - stejné jako ty loňské - skleněné kvádříky s hologramem tenisty.
Ve čtyřhře Open Roman P. společně s německým spoluhráčem Jochenem S. prohráli v super tiebreaku 8:10 proti druhému nasazenému švýcarskému páru. Takže z toho byla pouze trofej pro finalisty.
Zbyněk J. se ve dvouhře i čtyřhře B probojoval do finále, ale ani jednu z obou účastí bohužel neproměnil. Ve dvouhře ho o zlato připravil polský hráč Adam N. Z. Ve čtyřhře společně s Viktorem P. podlehli druhým nasazeným - španělskoanglickému páru.
Dalším českým úspěchem byla výhra v poháru útěchy čtyřhry B českoněmeckého páru Michal B. - Michael F.
Ve dvouhře D se povedlo Zdeňku T. dojít až do semifinále, kde ho vyřadil vítěz turnaje Anan R. z Německa.
Ve zbývajících dvou finále kategorie D se proti sobě utkali Tomáš L. a Jens B. z Bonnu, který v předchozích dvou zápasech dvouhry na předešlých turnajích vždy vyhrál. Tentokrát Jens obě finále v supertiebreaku ztratil. Pohár útěchy ve dvouhře D vyhrál Tomáš L. v super tiebreaku 10:8 a ve čtyřhře s Hynkem porazili Jense hrajícího společně se Sandym z Prahy také v super tiebreaku 10:6.
Turnaj byl opět obohocen sobotním grilováním na kurtech. Část české výpravy byla ubytována v blízkém hostelu a zpříjemňovala si každý večer společným posezením na zahrádce na dvorku.




webmaster: jirka@gaysport.cz